Prodej rodinného domu 110 m², Chotěšov

4 990 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

REALITNÍ KANCELÁŘ PUBEC s.r.o.

Plzeň, Šafaříkovy sady 2455/5

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Předmětem prodeje je rodinný dům na krásném místě v obci Chotěšov, který prošel v letech 2000 – 2010 rozsáhlou rekonstrukcí. Částečně podsklepený dům původně ze třicátých let 20. století se nachází ve Smetanově ulici a stojí na pozemku o velikosti 741 m2. Rodinný dům nabízí v 1. nadzemním podlaží obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, samostatné WC a koupelnu, komoru, terasu a vstup do podkroví. V podkroví je k dispozici 1 další pokoj. Tento pokoj zabírá jen menší část půdního prostoru, takže je možné půdní vestavbu dále rozšířit. V rámci výše uvedené rekonstrukce byla vyměněna střešní krytina včetně latí, opraven komín, zateplen strop, dostavěna koupelna s hydro-masážní vanou, dostavěno WC, pokoj v půdní vestavbě, terasa a byly provedeny i další práce. S celkovým rozsahem rekonstrukce Vás rádi seznámíme při prohlídce nemovitosti.
Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou se sporákem a digestoří. Vytápění domu je v současnosti zajištěno krbovými kamny a plynovými přímotopy. Ohřev vody zajišťuje plynová karma. Dům je napojený na elektřinu, plyn, obecní kanalizaci a vlastní studnu. Je též provedena příprava na napojení domu na obecní vodovod. K venkovnímu posezení slouží krytá terasa. K dispozici jsou též další úložné prostory v kolnách za domem. Dům se nachází na místě s výbornou dopravní dostupností města Plzně.
Pokud máte zájem o tento rodinný dům, neváhejte kontaktovat našeho makléře pana Michala Maška. Koupi této nemovitosti je možné financovat i z hypotečního úvěru, s jehož vyřízením Vám též rádi pomůžeme.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - plynové, Lokální - tuhá paliva
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 20723MA
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 741 m²
Plocha užitná 110 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

REALITNÍ KANCELÁŘ PUBEC s.r.o.

Plzeň, Šafaříkovy sady 2455/5

Zobrazit kompletní nabídku RK

REALITNÍ KANCELÁŘ PUBEC s.r.o.

Sdílet nemovitost